Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Да готвим само с един тиган: Вкусно и чисто

Научете повече за ползите от тази набираща все по-голяма популярност практика

От Юлиян Илиев Юлиян Илиев

Готвенето с един тиган е не само удобно, но и изключително практично за тези, които искат да спестят време и усилия в кухнята. Този метод позволява бързо приготвяне на вкусни ястия без нужда от множество съдове и уреди. Ето няколко съвета, както и интересни рецепти рецепти, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от тази все по-често прилагана по цял свят практика.

Основни неща, които да съблюдавате:

  • Подходящият съд: Изберете тиган с дебело дъно и незалепващо покритие. Това ще осигури равномерно разпределение на топлината и ще предотврати залепването на храната.
  • Заготовки: Нарежете всички продукти предварително, за да можете лесно да ги добавяте в правилния ред.
  • Последователност: Започнете с по-дълго готвещите се съставки като месо или картофи и постепенно добавяйте останалите компоненти.
  • Подправките и сосовете: Добавете подправките и сосовете накрая, за да запазите техния аромат и вкус.
  • Температурата: Поддържайте умерена температура, за да избегнете прегаряне на храната. Ако е необходимо, намалете котлона при добавянето на нови съставки.

Купете тигани

За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган

А ето и няколко интересни рецепти, с които можете да упражнявате уменията си при усвояване на този практичен метод на готвене:

Дайте оценка:

Тагове: пилешко гиро яхния тиган тефлонов тиган яйца тиквички

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче