Необходими продукти:
- 4 филета от пилешки гърди
- Сол и черен пипер
- Зехтин
- Кромид лук
- 4 колелца ананас от консерва
- Канела
- Кимион
- 8 ч.л. горчица
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Загрейте добре един грил тиган ма умерено силен огън. Запържете филетата за по 4 мин. на страна, като ги поръсите със сол и черен пипер, и ги отделете в една чинийка.
- Гриловайте резените ананас за по 2 мин. на страна, като ги намажете с малко краве масло и ги поръсите с черен пипер.
- Запържете и 1 наситнена глава кромид лук с малко зехтин и сол.
- Намажете пилешкото с горчица - около 2 ч.л. на парче. Поръсете го с кимион и малко канела и го полейте с няколко капки зехтин.
- Сервирайте всяко филе с по един резен ананас отгоре.
ИЗБРАНО