1 ч. л. масло 2 пилешки филета 3 стебла целина 3 стръка зелен лук 4 ч. ч. пилешки бульон 1 кутия (420 г) консервирана царевица 1 ч. ч. замразена царевица 1 ч. л. царевично нишесте 1 ч. л. соев сос 1/4 ч. ч. фиде 1/2 връзка магданоз сол и млян черен пипер на вкус
1. Разтопете маслото в тенджера на тих огън и прибавете нарязаните на ситно пилешки филета, зелен лук и целина. Задушете, докато месото побелее. 2. Сипете бульона, консервираната царевица, пасирана на пюре с пасатор, и замразената царевица. Оставете супата да заври и варете 10 минути. 3. Разбъркайте царевичното нишесте със соевия сос до пълното разтваряне на нишестето и прибавете към супата. Прибавете и фидето и варете още 5 минути. Овкусете с наситнения магданоз, сол и черен пипер.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО