1 голяма глава лук
1 глава чесън
2 големи моркова
1 брой пащърнак
1 голям домат
1 зелена чушка
1 връзка джоджен
2 шепи попарена коприва
5 с.л зехтин
В тенджера с 2 л вода на умерен огън слагаме измитатата леща, нарязаните на ситно лук,чесън, моркови и пащърнак. Варим 15 минути. Добавяме обеления и нарязан домат, наситнените джоджен и коприва, и варим още 10 минути. Дърпаме от огъня и подправяме със сол и зехтин.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО