Необходими продукти:
- 2 яйца
- 2 картофа
- 3 тиквички
- 3 с.л. зехтин
- 3 с.л. брашно
- Келтска или обикновена сол
- 30 г кашкавал
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Тиквичките се облеват и се настъргват на ситната част на рендето. Слагат се в купа и се посоляват. Оставят се да преседят така за 10 мин. Изстискват се с ръка да си пуснат водата.
- Същото се прави и с картофите.
- Кашкаватлът също се минава през ренде.
- Всичко това се слага в купа, добавят се яйцата и брашното и се омесва сместа за кюфтетата.
- Оформят се кюфтета и се пържат на добре загрят тиган с 1 пръст мазнина на дъното.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО