1 чаша масло (125 г)
1 крема сирене
1 бита сметана (250 г)
1 желатин
2 ябълки
1 круша
1 грозд
за желатина са нужни 2 с.л. захар
Натрошават се бисквити и се объркват с краве масло във форма със стягащо дъно. Изсипва се отгоре сметана с крема сирене, разбити отделно. Оставя се да изстива.
В съд се разтваря желатин с 1 ч.ч. топла вода и завира с 2 с.л.захар. Изстива малко и се залива отгоре. Нареждат се отгоре плодовете. Оставя се да се стегне желатинът около 20 минути в хладилник. Може да се сервира студен.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО