5 чушки сиврия
1 голяма тиквичка
1 връзка копър
1 връзка пресен чесън
2 зелени лимона
5 с.л. зехтин
сол
В загрят керамичен тиган (плоча) слагаме чушките, тиквичката на колелца, наситнената зелена част на пресния чесън за 5 минути под капак. След като махнем от огъня, добавяме заливка от сока и настърганата кора на лимоните, зехтина, бялата част на чесъна, копър, сол на вкус.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО