Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Топла салата с тиквички и гъби

Вкусно мезе, само за 20 минути

От Юлиян Илиев Юлиян Илиев
5’ Подготовка
20’ Време за готвене
1 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 3 тиквички
  • 200 г гъби
  • Микс зелени салати
  • 150 г кашкавал
  • Кедрови ядки
  • 3 с.л. майонеза
  • Зехтин

Купете тигани

За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган

Начин на приготвяне:

  1. Тиквичките се нарязват на колелца и се запържват в малко мазнина.
  2. Гъбите се сваряват, след което се отцеждат и също се запържват.
  3. Тиквичките и гъбите се подреждат в чиния или купа, покриват се с микса от зелени салати, кубчета кашкавал и майонезата, предварително разбита с малко лимонов сок и зехтин.
  4. Най-отгоре се поръсват кедровите ядки.

 

Дайте оценка:

Тагове: зехтин пържене салата тиган тиквички майонеза лимонов сок кашкавал гъби

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче