Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Средиземноморски сос "Айоли"

Запознайте се с тази лесна за приготвяне класика

От Юлиян Илиев Юлиян Илиев
15’ Подготовка
10’ Време за готвене
1 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 1 глава чесън
  • Зехтин на вкус
  • Сол на вкус

Купете купи и чинии

Придайте стил и уют на дома си с богата палитра от красиво изработени купи и чинии. С тях ще направите и процеса на готвене едно доста по-приятно изживяване..

Начин на приготвяне:

  1. Скилидките чесън се обелват, смачкват се с нож и се прехврълят в хаванче, където се счукват със солта.
  2. Чесновата паста се прехвърля в купа и на тънка струйка при непрестанно бъркане се излива зехтинът.
  3. Сосът трябва да е достатъчно гъст, за да може в него да стои изправена чаена лъжичка.

 

Дайте оценка:

Тагове: зехтин чесън сос купа келтска сол

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче