печена чушка
царевица
маслини
орехи
ленено семе
Дресинг:
зехтин
сок от 1 лимон
хималайска сол
Китайското зеле се измива старателно и се накъсва на едри парчета. Чушката се нарязва на тънки жулиени, орехите – на по-големи парченца. В подходяща купа (желателно е да е стъклена – отстрани се виждат отделните пластове и цветова гама) се слагат последователно китайско зеле, наръсва се печена чушка, царевица, маслини, орехи и ленено семе. Така до свършване на продуктите, които се редят на няколко пласта.
Преди сервиране салатата се овкусява с дресинг, приготвен от зехтин, лимонов сок, хималайска сол и мед.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО