2 шепи коприва
1 шепа киселец (спанак)
1 шепа сушени манатарки
1 глава лук
1 глава чесън
1 голям морков
1 голям картоф
4 с.л. шарлан (олио)
5 стръка суха мащерка (1 с.л.)
сол
черен пипер
Слагаме да се варят в три литра вода нарязаните наситно лук, чесън, морков и картоф за 20 минути. Добавяме наситнената и попарена коприва, киселеца, мащерката и варим още 10 минути. Дръпваме от котлона и подправяме със сол, пипер и шарлан.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО