2 картофа
сол
За панировката:
2 яйца
галета
натурален корнфлейкс
Картофите се обелват, нарязват на едро и сваряват в подсолена вода. Можете да ги сварите от предния ден, за да спестите време. Рибата се изцежда добре от соса и се смесва с намачканите и изстинали картофи. Ако е необходимо, се посолява. Корнфлейксът се смила за кратко в блендер, като е добре да останат и по-едри парченца. В три купички се подготвят продуктите за панировката. От рибно-картофената смес се оформят топчета с големина на орех. Панират се последователно в яйце, галета, пак яйце и накрая в корнфлейкс. Нареждат се върху покрита с хартия за печене тава. Пекат се в предварително загрята на 200°С фурна за около 20 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО