Първо се приготвят еклерите. За да ги направите ви трябва малка тенджера. В нея изсипвате водата и олиото и оставяте да заври. След като заври започвате постъпково да добавяте брашното и бъркате хубаво, за да не стане на бучки. След като добавите цялото брашно отдръпвате тенджерата от огъня и оставяте леко да се охлади. През това време си разбивате 4 яйца в съд и при интензивно бъркане ги добавяте към останалата смес. Когато тестото за вашите еклери е готово го оставяте да изстине. После започвате да оформяте от него и самите еклери. С лъжица загребвате от малко от сместа и я слагате в намазнена тава. Трябва големината да е колкото орех. Не забравяйте да оставите разстояние между еклерите, за да не се слепят при печенето
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО