Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Продукти за тестото: 1 ч.чаша вода

Първо се приготвят еклерите. За да ги направите ви трябва малка тенджера. В нея изсипвате водата и олиото и оставяте да заври. След като заври започвате постъпково да добавяте брашното и бъркате хубаво, за да не стане на бучки. След като добавите цялото брашно отдръпвате тенджерата от огъня и оставяте леко да се охлади. През това време си разбивате 4 яйца в съд и при интензивно бъркане ги добавяте към останалата смес. Когато тестото за вашите еклери е готово го оставяте да изстине. После започвате да оформяте от него и самите еклери. С лъжица загребвате от малко от сместа и я слагате в намазнена тава. Трябва големината да е колкото орех. Не забравяйте да оставите разстояние между еклерите, за да не се слепят при печенето

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче