10 г масло
1 пакет замразени зеленчуци - карфиол, броколи и моркови
1/3 пакет замразени броколи
сол
черен пипер
70 г кашкавал
зехтин
В 100 мл вряща вода се слагат замразените зеленчуци, подправките и маслото. Разбъркват се често. Варят се 5-7 минути. Отцедените зеленчуци се слагат в намазнен със зехтин съд за печене. Отгоре се настъргва кашкавал.
В предварително загрята фурна се пекат на 220 градуса около 15-20 минути, докато се запече кашкавалът. Оставя се ястието да поизтине 5 минути и след това се оформя с помощта на нож сърце от зеленчуци.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО