1 голям пакет бисквити,
няколко праскови, може и от компот,
4 яйца,
1 ч.ч захар,
1 ч.ч брашно
На дъното на тавичка с размери около лист А4 се редят плътно бисквити, отгоре върху тях се редят праскови и накрая се изсипва пандишпанов блат (4 яйца, 1 ч.ч захар, 1 ч.ч брашно). Пече се и когато е готов се поръсва с пудра захар.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО