Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Шоколадово руло

От Петя Пеева
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Разбиват се 4 яйца и 1 ч.ч. захар на пухкав сняг; към тях се прибавя 50 гр пресято брашно и 1 с.л. какао.

Обърква се до хомогенна смес и се пече върху хартия при фурна, предварително загрята на 200 градуса за 15-20 минути. Докато е още топло, рулото се изважда върху кърпа и се навива. През това време приготвяме крема: 1 пак. крема сирене, 4 с.л. кисело мляко и 4 с.л. сладко или конфитюр. За декорация използвам бял шоколад. Престоява 4 часа преди да се нареже. Добър апетит!

Дайте оценка:

Тагове: яйца бяла захар какао брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче