Продукти: 400гр. сурово червено цвекло, 2 бр. по-кисели ябълки, 1 глава лук, 1 с.л. настърган хрян, сол, чер пипер, кимион, щипка захар и оцет на вкус.
Измитите и подсушени сурово цвекло и ябълки настъргваме на ренде /по-ситно/. Смесваме ги със ситно настърганите хрян и лук. Подправяме с оцет, смлян чер пипер и кимион. Добавяме щипка захар.
Добави своя рецепта >>
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО