Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Плодов сладкиш с праскови

От Павлета Митова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

пандишпанов блан:
4 яйца,
1 ч.ч. захар,
1 ч.ч. брашно
щипка сода за хляб

1 пакетче масло
прасковите от един компот

Разтапя се 1 пакетче масло в тавичка и върху него се редят прасковите от един компот /може и кайсии/. Прави се пандишпанов блан от 4 яйца,1 ч.ч. захар,1 ч.ч. брашно и щипка сода за хляб, изсипва се върху наредените праскови и се пече в предварително загрята фурна на 180-190 градуса. След изпичане се обръща в поднос и се залива със сока от компота. Украсява се с разбита сметана.

Дайте оценка:

Тагове: яйца бяла захар сода брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче