пандишпанов блан:
4 яйца,
1 ч.ч. захар,
1 ч.ч. брашно
щипка сода за хляб
1 пакетче масло
прасковите от един компот
Разтапя се 1 пакетче масло в тавичка и върху него се редят прасковите от един компот /може и кайсии/. Прави се пандишпанов блан от 4 яйца,1 ч.ч. захар,1 ч.ч. брашно и щипка сода за хляб, изсипва се върху наредените праскови и се пече в предварително загрята фурна на 180-190 градуса. След изпичане се обръща в поднос и се залива със сока от компота. Украсява се с разбита сметана.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО