глинен сач,
пилешко месо - гърди
моркови
тиквички
гъби
зелени и червени чушки за цвят
лук
Всичко се реже на жулиени, сачът се загрява постепенно на котлон (ако е газов поставяме ламаринка, за да не ходи огъня директно в него). Мажем с олио и реда на поставяне на продуктите е следния:
Първо месото да се запържи, после морковите, тиквичките, гъбите, чушките и накрая лука. Овкусявяте със сол или от тези жълтите подправки - универсалните, може соев сос върху месото, черен пипер или сладко-кисел сос
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО