Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пилешки сач

От Галя Давидова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

глинен сач,
пилешко месо - гърди
моркови
тиквички
гъби
зелени и червени чушки за цвят
лук


Всичко се реже на жулиени, сачът се загрява постепенно на котлон (ако е газов поставяме ламаринка, за да не ходи огъня директно в него). Мажем с олио и реда на поставяне на продуктите е следния:

Първо месото да се запържи, после морковите, тиквичките, гъбите, чушките и накрая лука. Овкусявяте със сол или от тези жълтите подправки - универсалните, може соев сос върху месото, черен пипер или сладко-кисел сос

Дайте оценка:

Тагове: лук моркови пилешко тиквички гъби кромид лук

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче