Необходими продукти:
- 2 патладжана
- 2 тиквички
- 1 краставица
- 2 червени чушки
- 1 глава червен лук
- 3 с.л. соев сос
- 3 с.л. зехтин
- Черен пипер
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Чушките и лукът се нарязват на полумесеци, а краставицата, тиквичките и патладжаните - на колелца.
- В добре загрят тиган с малко зехтин се запържват всички тези зеленчуци, като се овкусяват със соевия сос и черния пипер. Добре е да не се загарят и да останат леко сурови и хрупкави.
- Сотето може да се сервира върху гарнитура от ориз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО