1 кг кайма,
10 броя мариновани гъби,
1/2 чаена чаша сварен грах,
1 морков сварен,
3-4 кисели краставички,
1 яйце,
2 филии накиснат хляб,
чубрица,
чер пипер,
кимион
Грахът, киселите краставички и моркова се нарязват на дребно, омесва се каймата с всичките продукти и се оставя за около половин час в хладилник. Оформят се по-големи кюфтета, в средата на които се поставя парче топено сирене. Редят се в намаслена тавичка и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност, като преди да се извадят се поръсват с кашкавал и се запичат на горен реотан до стопяване и зачервяване на кашкавала!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО