Необходими продукти:
- 300 г котидж
- 100 г чери домати, нарязани
- Настърганата кора на ½ лимон
- 50 г пармезан, настърган
- 25 г пресни смесени билки (босилек, магданоз и мащерка е добра комбинация), нарязани
- 50 г спанак, нарязан на ситно
- 75 г бяло брашно
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
- В купа смесете всички съставки с изключение на брашното и олиото. Разбъркайте добре, след което добавете брашното.
- Загрейте олиото в голям тиган на среден огън. Изпържете кюфтенцата на партиди, като сместа трябва да ви стигне за общо шест. Най-лесно ще ви бъде да използвате лъжица, за да ги направите с еднаква големина.
- Обърнете ги, когато станат хрупкави и златисти отдолу.
- Сервирайте кюфтенцата горещи, поръсен с пармезан и билки.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО