500 гр кайма,
1 глава лук, подправки,
1 с. л. галета,
топено сирене,
7 яйца
Каймата се смесва с едно яйце, настърганата глава лук, подправките и галетата. От нея оформете кошнички в подходящи огнеупорни форми и ги запечете за 10 минути. Извадете ги и поставете във всяка кошничка кръгче топено сирене и по едно яйце. Върнете обратно и допечете за още 10-15 минути. Сервирайте с гарнитура по желание.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО