1 с.л. зехтин
100 г захар
Ако прасковите са пресни, ги сваряваме за кратко в захарен сироп. В тиган загряваме захарта, добавяме зехтина. Бъркаме и преди да се сгъсти много, слагаме прасковите и 1-2 с.л. от сиропа. Разбъркваме добре, за да поемат от течния карамел. Сервираме охладени.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО