Необходими продукти:
- Свинско контрафиле
- Моркови
- Картофи
- Чесън
- Къри
Начин на приготвяне:
- Месото се нарязва и се запържва с малко олио, след което се добавят чесън и лук и се запържват докато не омекнат.
- Добавят се едро нарязаните моркови и картофи с малко доматена паста или кетчуп и всичко се запържва леко.
- Долива се вода, така че да покрие всичко, и гозбата се оставя да къкри на бавен огън, докато не се сварят зеленчуците, след което се добавя сол на вкус, заедно с кърито.
- Изчаква се всичко да се посгъсти и свинското със зеленчуци е готово.
*Рецептата е специално предоставена от Майстор готвач Росен Лалев
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО