Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Панирано свинско със зеленчуци

Безапелационно вкусно ястие

5’ Подготовка
20’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • Свинско контрафиле
  • Моркови
  • Картофи
  • Чесън
  • Къри

Снимка: Росен Лалев

Начин на приготвяне:

  1. Месото се нарязва и се запържва с малко олио, след което се добавят чесън и лук и се запържват докато не омекнат.
  2. Добавят се едро нарязаните моркови и картофи с малко доматена паста или кетчуп и всичко се запържва леко.
  3. Долива се вода, така че да покрие всичко, и гозбата се оставя да къкри на бавен огън, докато не се сварят зеленчуците, след което се добавя сол на вкус, заедно с кърито.
  4. Изчаква се всичко да се посгъсти и свинското със зеленчуци е готово.

*Рецептата е специално предоставена от Майстор готвач Росен Лалев

Снимка: Росен Лалев

Снимка: Росен Лалев

Купете тигани

За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган

Дайте оценка:

Тагове: чесън къри моркови свинско пържене варене тиган картофи

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче