Тази разядка е от село Челопечене, област Софийска. По нещо приличаща на кьопоолуто, тя е не по-малко вкусна от него и ще намери място на всяка трапеза.
Необходими продукти:
- 800 г патладжани
- 3 яйца
- 50 мл олио
- Оцет, чесън и сол на вкус
Начин на приготвяне:
- Патладжаните се изпичат, обелват и намачкват.
- Към тях се прибавя счуканият чесън, олиото и солта.
- Сместа се подправя с оцет и се разбърква със ситно нарязаните твърдо сварени яйца.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО