Необходими продукти:
- 200 грама натрошен тъмен шоколад без мляко
- 1/2 ч.ч. кокосово мляко
- 1/4 ч.ч. кленов сироп или сироп от агаве
- 1/4 ч.ч. кокосово масло
- 1 чаена лъжичка ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
- В малка тенджера загрейте кокосовото мляко и кленовия сироп на среден огън, докато сместа стане топла.
- Добавете натрошения шоколад и разбърквайте, докато се разтопи и сместа стане гладка.
- Сложете кокосовото масло и продължете да разбърквате, докато се разтопи.
- Свалете тенджерата от огъня и добавете ваниловия екстракт.
- Оставете сместа да се охлади леко, след което я изсипете в буркан и я съхранявайте в хладилник.
ИЗБРАНО