Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Домашен течен шоколад без мляко и млечни продукти

Вкусът му е все така зашеметяващ

5’ Подготовка
10’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 200 грама натрошен тъмен шоколад без мляко
  • 1/2 ч.ч. кокосово мляко
  • 1/4 ч.ч. кленов сироп или сироп от агаве
  • 1/4 ч.ч. кокосово масло
  • 1 чаена лъжичка ванилов екстракт

Начин на приготвяне:

  1. В малка тенджера загрейте кокосовото мляко и кленовия сироп на среден огън, докато сместа стане топла.
  2. Добавете натрошения шоколад и разбърквайте, докато се разтопи и сместа стане гладка.
  3. Сложете кокосовото масло и продължете да разбърквате, докато се разтопи.
  4. Свалете тенджерата от огъня и добавете ваниловия екстракт.
  5. Оставете сместа да се охлади леко, след което я изсипете в буркан и я съхранявайте в хладилник.

Дайте оценка:

Тагове: ванилия черен шоколад кокосово масло кокосово мляко

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче