Цедено кисело мляко - 250 г
Маскарпоне - 250 г
Желатин - 1 пакетче, разтворен в 100 мл ябълков сок,
Мед - 4 с. л.
Ванилия
Настъргана портокалова и лимонена кора - 1 ч. л.
Горски плодове - 500 г
Пълнозърнести бисквити
Прясно мляко
Ройбос - 1 пакетче
Ароматен алкохол
Всичко се разбива добре, добавят се 500 г горски плодове. Изсипва се половината смес в пластмасова кутия. Нарежда се "блат" от пълнозърнести бисквити, напоени в топла смес от прясно мляко, пакетче ройбос и ароматен алкохол. Изсипва се отгоре останалата част от сместа. Да стои във фризера най малко 2 часа преди сервиране.
ИЗБРАНО