1с.л. кокосово (краве) масло
1 с.л. олио
2 моркова
3 стръка зелен лук
3 стръка пресен чесън
200 г гъби (манатарки, печурки, кладница)
1 ч.л. самардала
200 мл бяло вино
3 шепи спанак
1 с.л. заквасена сметана
1 връзка магданоз
Задушаваме в мазнина и вино нарязаните зеленчуци без спанака за 7 минути под капак. След това добавяме спанака, магданоза и сметаната, задушаваме за още три минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО