Дали предполагате в действителност колко е важно сметаната и белтъците да бъдат разбити по правилния начин?
Ако се постигне това съвършенство, ние ви гарантираме, че ще оберете овациите на вечерта.
Какво е важно да знаете:
Сладкарската сметана се разбива по-лесно, когато е студена, а яйцата - на стайна температура. Малко захар помага и на двата компонента, като създава повече въздушни мехурчета.
Винаги използвайте чиста купа и суха бъркалка (или миксер). След първия етап от разбиването ще се появят меки връхчета. Какво значи това? Когато извадите бъркалката от сместа и я насочите нагоре, сметаната или яйцата ще образуват връхче, което бързо ще увисне надолу.
При всеки следващ етап от разбиването, тези връхчета ще стават все по-твърди. Крайната ви цел е, щом дръпнете бъркалката от сместа и повторите упражнението, описано по-горе, да няма никакво разтичане.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.