Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Отървете се от дълготрайната миризмата на пържено в кухнята само с тази съставка

Спесетете си главоболия от самото начало


Пържените картофки са любимо хапване, независимо кой ден от седмицата е. Няма по-вкусни от домашно приготвените, но трябва да признаем, че миризмата на пържено след това може да остане за дълго в кухнята, независимо от усилията на абсорбатора да я погълне и изведе навън.

Има обаче начин, благодарение на който ще се отървете от мириса на пържени картофки, кюфтета или риба още преди да се е появила. Да, точно така. Ако вземете мерки от самото начало, ще си спестите много главоболия.

Магданозът е изненадващото решение в случая. Хлорофилът, който съдържа, действа като неутрализатор на неприятните миризми, тъй като ги абсорбира и трансформира. За целта е необходимо да сложите само един стрък в горещата мазнина, за да поеме остатъчния мирис на пържено. И не се тревожете, храната, която готвите в този момент, няма да се повлияе на вкус от магданоза.

Така че, следващият път, когато готвите любимите си пържени храни, опитайте този пиниз и вижте какъв ще е ефектът.

Дайте оценка:

Тагове: олио

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче