Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 кг пилешки дробчета
2 стръка пресен лук
2 червени чушки
2 лъжици доматено пюре
сол
черен пипер
пресен магданоз
салатна целина
150 мл олио
2 филии хляб
скилидка чесън

Сложете дробчетата в тенджера с вряща вода и ги оставете да се варят 15 минути. През това време нарежете чушките и лука. Сложете олиото в дълбок тиган и запържете лука, добавете чушката, доматеното пюре и накрая дробчета, като преди това сте ги извадили от врящата вода. Посолете и оставете да се готви 10 минути.

Нарежете 2 филии във форма по желание, намажете ги с мазнина от тигана и ги запечете във фурната. Когато са готови, ги натъркайте със скилидката чесън за аромат. Поръсете с пресните подправки и черния пипер и сервирайте.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче