2 стръка пресен лук
2 червени чушки
2 лъжици доматено пюре
сол
черен пипер
пресен магданоз
салатна целина
150 мл олио
2 филии хляб
скилидка чесън
Сложете дробчетата в тенджера с вряща вода и ги оставете да се варят 15 минути. През това време нарежете чушките и лука. Сложете олиото в дълбок тиган и запържете лука, добавете чушката, доматеното пюре и накрая дробчета, като преди това сте ги извадили от врящата вода. Посолете и оставете да се готви 10 минути.
Нарежете 2 филии във форма по желание, намажете ги с мазнина от тигана и ги запечете във фурната. Когато са готови, ги натъркайте със скилидката чесън за аромат. Поръсете с пресните подправки и черния пипер и сервирайте.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО