Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
500 гр. кайма
1 и 1/2 чаена чаша ориз
1 средно голяма кисела зелка
червен пипер
чубрица
черен пипер
сол


Запържваме каймата в мазнина, докато стане на трохи. Прибавяме подправките и измития ориз + малко вода. Запържваме докато се изпари водата.

В средата на всяко листо поставяме малко смес и оформяме сармичките. Подреждаме ги в тава и заливаме с вода, колкото да ги покрие. След като се запекат добре и течността се изпари ги заливаме с млечния сос и ги запичаме за още 2-3 минути. Поднасяме поръсени с магданоз.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче