Заварява се водата в тенджерата, която е по-малко от тази, която стандартно се сипвате за супа. Като заври се добавя лукът, който трябва малко да омекне. След това се прибавя маслото и като се разтопи се стържат картофите на едрото ренде един по един (стържете картофа - слагате във врящата вода и разбърквате). Това се прави, за да не почернеят картофите, а супата става приятно жълта. Така докато Ви свършат картофите. Супата трябва да е малко по-гъста от обикновено, и ако не са достатъчни картофите по рецептата, можете да обелите още един-два, колкото Ви е необходимо. Бъркате постоянно, докато не уврат картофите, за да не загорят. Добавяте сиренето и оставяте да поври още малко. Накрая добавяте подправките.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО