500 г спанак
1 връзка пресен лук
1ч.ч. ориз
2 пилешки бульона
1 морков
1 ч.л.
червен пипер
1 бутче
50 мл олио
Сваряваме бутчето и го режем на ситно. Спанакът се почиства, измива и нарязва Слагаме го в дълбока тенджера. Измиваме и нарязваме лука, и моркова. Прибавяме ги към спанака, сипваме малко мазнина и запържваме. Оставяме малко да се задуши, след което слагаме ориза, месото от бутчето, червеня пипер и 3 ч.ч. вода. Пускаме и пилешкия бульон. Готвим 10 минути на силен огън, след което намаляме и оставяме да къкри още 15-20 мин
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО