Яйца - 7 бр.
Сирене - 100 г
Масло - 50 г
Сол, черен пипер - на вкус
За овалване - шафран, копър (нарязан на ситно), сминдух, червен пипер, куркума
Яйцата се сваряват за 10 минути, обелват се и се нарязват на тънки кръгчета. Жълтъкът се изважда и се намачква с вилица заедно със сиренето и маслото. Овкусява се със сол и черен пипер. Правят се топчета, които се овалват в различни подправки според вкуса на всеки, който ги консумира.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО