3 яйца
2 стръка пресен лук
пушен свински врат
кашкавал
сол
черен пипер
домат
краставица
лук
магданоз
маслини
В разтопеното масло се запържва леко зеленият лук, прибавят се разбитите яйца, след минута и нарязаните на кубчета пушен врат и кашкавал.
Готовият омлет се сгъва на 2 и се гарнира с домат, краставица, малко лук и магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО