250 г пудра захар
3 яйца
120 г мед
450 г брашно
1 ч.л. канела
0,5 ч.л. джиджифил
0,5 ч.л. индийско орехче
1 белтък за намазване
Разбиват се яйцата със захарта. Прибавя се медът, подправките и постепенно брашното до получаването на гладко тесто. Готовото тесто се разточва. С форми се изрязват медени бисквити. В намаслена тава се пекат на 170-190 градуса за 15-20 мин. Топли се намазват с белтъка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО