300 гр. брашно,
200 гр. масло,
100 гр. захар,
1 жълтък,
1 с.л прясно мляко,
ванилия,
щипка сол,
захаросани портокалови или лимонови корички
Омесва се тесто, което е добре да престои малко в хладилника, след което се прави на топченца, които леко се сплескват между дланите.
По желание може да се набучкат с парченца натрошен шоколад и/или филирани бадеми.
Пече се на умерена фурна за кратко.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО