1 с.л. мед
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода за хляб
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
брашно, колкото поеме (да не лепне тестото)
Замества се тестото, разточва се и се режат формички. Пекат се до готовност в загрята на 180 градуса фурна. Слепват се с шипков мармалад и се оставят да престоят поне 1 ден.
Може да се украсят с шоколад или белтък. Колкото повече стоят, толкова по-меки и вкусни стават.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО