Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2 яйца
1 с.л. мед
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода за хляб
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
брашно, колкото поеме (да не лепне тестото)

Замества се тестото, разточва се и се режат формички. Пекат се до готовност в загрята на 180 градуса фурна. Слепват се с шипков мармалад и се оставят да престоят поне 1 ден.

Може да се украсят с шоколад или белтък. Колкото повече стоят, толкова по-меки и вкусни стават.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче