1 кг сварени картофи
250 г колбас по избор
7-8 маслини без костилка
40-50 г царевица
2 с.л. майонеза
настърган кашкавал
чубрица
Всеки картоф се разрязва на две и се издълбава. Всички продукти, без кашкавала, се смесват с издълбаната и извадена част от картофите. Със сместа се пълнят картофените половинки, след това се нареждат в тава, намазана със олио.
Поръсват се с настъргания кашкавал и се запичат в умерена фурна до златист цвят.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО