500 гр.кайма,
500 гр. картофи,
1 голяма глава кромид,
1 яйце,
олио,
подправки за кюфтета,
сол на вкус,
галета
1. Обелете и настържете на едро картофите. Изстискайте ги добре и ги прибавете към каймата. Добавете настъргания лук, яйцето, подправките и сол на вкус.
2. Оформете кебапчетата, оваляйте ги в галета и ги наредете в намаслена тава. Отгоре полейте с малко олио. Печете 25-30 минути в загрята до 200 градуса фурна.
Фрикаделите стават със страхотен вкус и аромат. Стават бързо и лесно за правене.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО