Необходими продукти:
- 400 г калмар, почистен
- 4 яйца
- Сол и черен пипер на вкус
- Магданоз, наситнен
- 3 с.л. майонеза
- 2 стръка пресен лук
- 1-2 краставици
Купете купи и чинии
Придайте стил и уют на дома си с богата палитра от красиво изработени купи и чинии. С тях ще направите и процеса на готвене едно доста по-приятно изживяване..
Начин на приготвяне:
- Яйцата се сваряват за 10 мин., изстудяват се и се нарязват на кубчета.
- Кипва се вода и в нея се сваряват почистените калмари за около 1 до 3 мин., след което се прехвърлят в купа със студена вода и лед.
- Подсушават се и се нарязват на много тънки ивички.
- Краставиците също се нарязват на лентички.
- Лукът се наситнява.
- Всичко се смесва в купа, заедно с яйцата и майонезата, разбърква се и се овкусява с наситнения магданоз, сол и черен пипер.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО