Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дип с песто и кисело мляко

Подходящ за скариди, риба на скара, месо и свежи зелени салати

5’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • ¾ ч.ч. високомаслено кисело мляко (може и цедено)
  • ½ ч.ч. песто
  • ½ ч.л. сол

Начин на приготвяне:

  1. В купичка сложете киселото мляко, пестото и солта.
  2. Разбъркайте, докато съставките се смесят добре.
  3. Може да съхранявате дипа в добре затворена кутия до една седмица в хладилника.

Дайте оценка:

Тагове: сол кисело мляко песто

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче