Необходими продукти:
- ¾ ч.ч. високомаслено кисело мляко (може и цедено)
- ½ ч.ч. песто
- ½ ч.л. сол
Начин на приготвяне:
- В купичка сложете киселото мляко, пестото и солта.
- Разбъркайте, докато съставките се смесят добре.
- Може да съхранявате дипа в добре затворена кутия до една седмица в хладилника.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО