Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
15 яйца
0.450+1.000+0.200 кг захар
0.550 +0.200 кг брашно
2.000 л сметана
0.250 кг конфитюр
0.200 кг орехи
1.000 кг пудра захар
0.100 кг масло /маргарин/
сладкарска боя

 1.приготвяне на препарация 2.приготвяне на захарен сироп 3.избиване на сметаната и овкусяване 4.приготвяне на крокант 5.приготвяне на марципан 6. изработване на декоративни елементи Платките се трампират след което се зафилват с крема поръсва се с конфитюр и крокант охлажда се за 12 часа.Тортата се облича с марципана,накрая се гарнира и декорира ПС. Професионален сладкар ще разбере

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче