0.450+1.000+0.200 кг захар
0.550 +0.200 кг брашно
2.000 л сметана
0.250 кг конфитюр
0.200 кг орехи
1.000 кг пудра захар
0.100 кг масло /маргарин/
сладкарска боя
1.приготвяне на препарация 2.приготвяне на захарен сироп 3.избиване на сметаната и овкусяване 4.приготвяне на крокант 5.приготвяне на марципан 6. изработване на декоративни елементи Платките се трампират след което се зафилват с крема поръсва се с конфитюр и крокант охлажда се за 12 часа.Тортата се облича с марципана,накрая се гарнира и декорира ПС. Професионален сладкар ще разбере
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО