6 червени/зелени чушки
2 глави кромид лук
1 голям домат
50 мл олио
сол
магданоз
копър
чесън
Изпичаме патладжаните и чушките във фурна и ги обелваме, след като изстинат. Оставяме да се отцеди горчивият сок от патладжаните. Обелваме и нарязваме на дребно лука и го задушаваме в олиото. След това добавяме нарязаните на едро патладжани и чушки да се задушат за 10 минути, след това и рендосания домат. Всичко ври за около 10 минути и се овкусява със солта и подправките.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО