Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
3 патладжана
6 червени/зелени чушки
2 глави кромид лук
1 голям домат
50 мл олио
сол
магданоз
копър
чесън

Изпичаме патладжаните и чушките във фурна и ги обелваме, след като изстинат. Оставяме да се отцеди горчивият сок от патладжаните. Обелваме и нарязваме на дребно лука и го задушаваме в олиото. След това добавяме нарязаните на едро патладжани и чушки да се задушат за 10 минути, след това и рендосания домат. Всичко ври за около 10 минути и се овкусява със солта и подправките.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче