Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2 флейки от пилешко месо,
2 кайсии,
4 делимчета грейпфрут,
5-6 листа къдрава маруля,
1 малък морков,
зехтин и оцет Балсамико на вкус

Измиваме и накъсваме с ръце листата от марулята и ги слагаме в средата на чинията. Разполовяваме на 2 кайсиите и заедно с грейпфрута, пилешките флейки и нарязания на кръгчета морков ги изпичаме на грил тиган и от двете страни. Нарязваме изпечените флейки на малки парчета и ги слагаме върху марулята. Внимателно нарязваме и изпечените кайсии. Отсрани на марулята подреждаме кайсиите и грейпфрута. Моркова слагаме отсрани. Поръсваме със зехтин и оцет Балсамико. Салатата се консумира без сол.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче