2 флейки от пилешко месо,
2 кайсии,
4 делимчета грейпфрут,
5-6 листа къдрава маруля,
1 малък морков,
зехтин и оцет Балсамико на вкус
Измиваме и накъсваме с ръце листата от марулята и ги слагаме в средата на чинията. Разполовяваме на 2 кайсиите и заедно с грейпфрута, пилешките флейки и нарязания на кръгчета морков ги изпичаме на грил тиган и от двете страни. Нарязваме изпечените флейки на малки парчета и ги слагаме върху марулята. Внимателно нарязваме и изпечените кайсии. Отсрани на марулята подреждаме кайсиите и грейпфрута. Моркова слагаме отсрани. Поръсваме със зехтин и оцет Балсамико. Салатата се консумира без сол.
ИЗБРАНО