Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Продукти за 4 порции:

2 големи пъстърви, филетирани на половини
60 г пречистено краве масло (гхи)
200 мл бяло вино
10 листенца самардала
2 шепи киселец (спанак)
80 г киноа
сол
черен пипер
стръкчета магданоз
1 лимон


В дълбок тиган с капак на умерен огън слагаме по реда на изброяване маслото, виното, рибните филета, киноата и задушаваме 7 минути.

Добавяме наедро накъсаните самардала и киселец, овкусяваме със сол, пипер и задушаваме още 5 минути. При сервиране поръсваме с лимон и магданоз.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче